Kennismaken of een afspraak plannen?

We komen graag met je in contact! Wil je graag een (online) afspraak maken? Via onze online agenda kun je meteen een afspraak inplannen. Heb je vragen en/of opmerkingen? Vul dan onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. English guidance is also possible.

Wij streven ernaar je bericht binnen 48 uur te beantwoorden. Hier kun je de privacyverklaring van diëtistenpraktijk Roots lezen. Op onze dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Let op: het maken van een afspraak gaat via onze online agenda (links), niet via het contactformulier (rechts). Het contactformulier is enkel voor vragen. In de online agenda kun je een datum en tijd kiezen, en bevestig je de afspraak.

Plan hier je afspraak in

Heb je een vraag? Stuur ons dan een bericht via het onderstaande contactformulier

Contactgegevens

  • Naam: Diëtistenpraktijk Roots
  • Diëtisten: Anna Kretova, Michelle Bisschops, Alie Toonstra en Marieke van de Put
  • KVK-Nummer: 87500930
  • E-mail: info@diëtistenpraktijkroots.nl

Spreekuren

  • Donderdag: 9:00 - 17:00
  • Vrijdag: 9:00 - 17:00

  • Andere momenten op aanvraag

Praktijkadressen en parkeren

Locatie Haarlem

Connected Haarlem
Koppestokstraat 87

2014 AN Haarlem

 

Je kunt betaald parkeren voor de deur. Ook kun je twee uur gratis parkeren bij de nabijgelegen Albert Heijn (2 minuten loopafstand).

 

Locatie Amsterdam
Reade locatie Overtoom
Overtoom 283
1054 HW Amsterdam


Reade locatie Overtoom beschikt over een eigen parkeergarage onder het gebouw. Betaal voor het verlaten van het gebouw bij de betaalautomaat in de hal bij de parkeergarage.

Online

De afspraak vindt plaats via ons elektronische patiëntendossier, Zorgadmin.

Vlak voordat de afspraak begint ontvang je van ons een uitnodigingslink via de mail. Wanneer je hierop klikt word je doorgestuurd naar de online spreekkamer.